Scopius ontwikkelt software voor SDE-subsidieproces

Eén van de drie pijlers waar Scopius haar succes op baseert is haar systematische aanpak. Voor alle projecten binnen haar portfolio geldt namelijk dat ze een aantal dezelfde processen moeten doorlopen. Door altijd een brede blik te hanteren en voordeel te halen uit het schaalvoordeel lukt het Scopius om deze processen soepel en slagvaardig te doorlopen. Een belangrijk proces vormt de aanvraag van SDE subsidie.

 

SDE subsidie aanvragen

Op basis van haar digitale kennis van het energielandschap, afstemming met overheden en logistieke ervaring, werkt Scopius op dit moment aan een systeem dat middels slimme dataontsluiting dit proces aanzienlijk versoepelt.

Met name voor projecten met meerdere locaties (denk aan brancheorganisaties of coöperaties met duurzame ambities) kan de aanpak een groot verschil maken in de snelheid waarmee het opwekpotentieel wordt vastgesteld, de aanvraag wordt ingediend en de kans op beschikking wordt vergroot. De nieuwe systematiek zal worden ingezet bij de najaarsopenstellingsronde van de 2019.

Wilt u meer weten? Bereik ons via info@scopius.nl of bel +31(0)20 794 05 38. Of lees eerst meer over Scopius.

Comments are closed.